Gutui cu carne

Printeaza

Gutui cu carne

Ingrediente:Gutui cu carne

  • 1 kg gutui
  • 600 g carne
  • 2 linguri untură
  • 1 linguriţă făină
  • 6 linguriţe zahăr
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjesc în cratiţă cu o lingură de untură. Se amestecă din când în când ca să nu se ardă

Se spală gutuile (nu se curăţă de coajă), se taie bucăţi potrivite, se scot mijlocul pietros şi căsuţa cu seminţe şi se prăjesc uşor cu puţină untură.

Se pun peste carne când aceasta este aproape gata. Se adaugă un sos de zahăr ars, în care s-a pus un praf de făină. Se dau jumătate de oră la cuptor.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu-mi place mancarea de gutui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.