Gustare rece de ciuperci

Printeaza

Gustare rece de ciuperci

Gustare rece de ciuperci din: ciuperci, ceapa, telina, morcovi, pastarnac, sare, piper, dafin, ienibahar, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 ţelină
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • sare
  • piper
  • 1-2 foi de dafin
  • ienibahar
  • sare

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi rădăcinoasele, tai ceapa mărunt, iar pe celelalte le dai pe răzătoarea cu ochiuri mari. Căleşti legumele în ulei, iar ciupercile le fierbi în apă cu sare şi foile de dafin pentru 20 de minute.

Le tai apoi mărunt, le pui peste legumele care se călesc, pui sare, piper şi ienibahar după gust şi mai laşi pe foc 5 minute. Sunt mai bune reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.