Gustare de primavara cu ciuperci

Printeaza

Gustare de primavara cu ciuperci din: frunze de papadie, cartofi noi, ciuperci, sare, lamaie, ulei de masline.

Ingrediente:Gustare_de_primavara_cu_ciuperci

  • 300 g frunze de păpădie
  • 2-3 cartofi noi
  • 1/2 cană ciuperci
  • sare
  • zeamă de lămâie
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi freci bine cu o perie, apoi îi pui la fiert în apă cu sare. Când sunt fierţi, scurgi cartofii de apă şi îi tai rondele. Speli şi frunzele de păpădie, le scurgi bine şi le amesteci cu rondelele de cartofi şi cu ciupercile tăiate. Condimentezi amestecul cu sare sau alte mirodenii după gust şi acreşti totul cu zeamă de lămâie. Este o gustare primăvăratică, bună în zilele de post pentru organism, deoarece păpădia conţine multe vitamine.

 

Gustare de primavara cu ciuperci

Gustare_de_primavara_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.