Gustare de ciuperci

Printeaza

Gustare de ciuperci din: ciuperci, ceapa, telina, morcovi, pastarnac, sare, piper, frunze de dafin.

Ingrediente:Gustare de ciuperci

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe de apă
  • 1 ţelină măricică
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • sare
  • piper
  • 2 frunze de dafin

 

Mod de preparare:

Telina, morcovii şi păstârnacul le treci pe râzătoare şi le căleşti în puţin ulei, pe foc potrivit; în acelaşi ulei adaugi cepele fin tocate.

Ciupercile le fierbi 20 de minute în apă sărată cu foile de dafin. Le toci mărunt şi le adaugi în tigaia în care ai rumenit rădăcinoasele. Amesteci cu grijă, condimentezi şi serveşti rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Se face repejor si e si gustos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.