Gustare caldă

Printeaza

O reteta simpla de gustare calda din: cartofi, oua, costita afumata, salam picant, usturoi, ulei, sare, piper si ceapa.

Ingrediente:Gustare caldă

  • 2-3 cartofi mari, fierţi în coajă
  • 4 ouă
  • 100 g costiţă afumată
  • 200 g salam picant
  • usturoi
  • o ceaşcă de ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • o ceapă

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o speli, o toci mărunt şi o căleşti câteva minute în ulei cu 3-4 căţei de usturoi tocat. Adaugi costiţa tăiată felii subţiri, salamul tăiat cubuleţe, laşi cinci minute pe foc moale şi adaugi cartofii tăiaţi felii subţiri.

Laşi pe foc un sfert de oră, acoperi gustarea cu ouă bătute, sărate şi piperate după gust şi aştepţi să se închege. Tragi cratiţa de pe foc, serveşti când s-a răcorit, cu murături şi vin roşu.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.