Gulioare cu smantana

Printeaza

Gulioare cu smantana

Ingrediente:Gulioare cu smantana

  • 10 gulioare
  • 100 ml untdelemn
  • 1 cană de smântână
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • mărar

 

Mod de preparare:

Se curăţă gulioarele de coajă, se taie cubuleţe se încinge uleiul.Se pun gulioarele la prăjit, 10 minute, să se înmoaie . Când s-au muiat, se adaugă sarea, piperul, smântână şi se pun în cup­tor, încă 1 sfert de oră .

Se presară pătrunjel, mărar, se oferă caldeîn mod normal, guliile din Ardeal sunt lăsate să crească cât dovlecii, să poată hrăni şi om şi animal.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gulioare cu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.