Gulii sote cu margarina

Printeaza

Gulii sote cu margarina din: gulii, margarina, sare, zahar.

Ingrediente:Gulii sote cu margarina

  • 10 gulii
  • 100 g margarină
  • 1 lingură de zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Guliile se curăţă de coaja, se spală şi se taie felii. Intr-o cratiţă se pune margarina, se adaugă guliile şi o ceaşcă de apă caldă; se înăbuşă la foc mic, până devin moi.

Se adaugă sare şi zahăr, după gust.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Uite, asta este o reteta care nu-mi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.