Gulas de vita unguresc

Printeaza

O reteta gustoasa de gulas de vita unguresc din: gulas de manzat, ceapa, ardei grasi, boia de ardei, pasta de tomate, usturoi, ulei, supa de vita, smantana, sare si seminte de chimen.

Poate te intereseaza si Gulas de vita cu rozmarin si praz

Ingrediente:Gulas de vita unguresc

  • gulaș de mânzat 1 kg
  • ceapă 60 g
  • ardei grași 60 g
  • boia de ardei 20 g
  • făină 20 g
  • pastă de tomate 25 g
  • usturoi 3 g
  • ulei pentru prăjit 40 g
  • supă de vită 500 ml
  • smântână 100 ml
  • sare după gust
  • seminte de chimen 2 g

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul și se pune carnea la prăjit. După ce carnea se colorează se adaugă ceapa, ardeii tăiati mărunt, pasta de rosii, boiaua de ardei, usturoi, seminte de chimen si făina.

Se sotează toate, dupa care se adaugă supa fierbinte, sare după gust si se lasă să fiarbă acoperit circa o oră. La sfârsit se serveste cu smântână.

Gulas de vita unguresc

Gulas de vita unguresc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • gulas de vita unguresc

1 comentariu

  1. Ce bine arata gulasul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.