Gulas unguresc cu galuste din gris

Printeaza

Gulas unguresc cu galuste din gris din: carne de porc, ceapa, morcovi, ardei, rosii, paprica, piper, sare, condimente, ulei.

Ingrediente:Gulas unguresc cu galuste din gris

  • 1 kg carne porc
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 4 roşii
  • 1 linguriţă paprica
  • piper
  • sare
  • condimente
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Se toacă zarzavaturile şi se pun la călit cu ulei, apoi pui carnea tăiată bucăţele şi laşi să fiarbă la foc domol; adaugi apă caldă amestecată cu condimente şi boia. Laşi să fiarbă bine, apoi adaugi găluşte din griş (fierte) şi verdeaţă.

Găluştile: la 1 ou bătut spumă cu sare adaug 3 linguri griş, 1/2 lingură făină. Le las să stea 15 minute, apoi le fierbi în apă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gulas cu galuste de gris
  • https://www restaurantedelux ro/gulas-unguresc-cu-galuste-din-gris html

2 comentarii

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    E completa reteta asta?

  2. Iese mai bun gulasul cu galuste? N-am mancat gulas cu galuste si de asta intreb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.