Gulas rapid de curcan cu pilaf
PrinteazaGulas rapid de curcan cu pilaf
Ingrediente:
- 400 g piept de curcan, taiat in bucati mici
- 2 linguri de unt
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 catel de usturoi pisat
- 1 lingurita de foi de chimen pisate
- 100 g de ciuperci mici, feliate
- 2 linguri de coniac
- 100 ml vin rosu
- 1 lingura de mustar
- 2 lingurite de sos Worcestershire
- 200 g rosii taiate bucati (la cutie)
- 4 linguri de iaurt grecesc
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Prajesti carnea de curcan in unt incins cu ulei circa 6-8 minute pe toate partile. Pui cepele, usturoiul si chimenul in grasimea fripturii si lasi cateva minute, dupa care adaugi ciupercile si prajesti 4-5 minuite.
Adaugi coniacul, vinul, boiaua, sosul Worcestershire si rosiille si lasi sa fiarba la foc mic 3-4 minute.
La sfarsit pui deasupra iaurtul si carnea de curcan si le lasi sa se incinga. Dregi cu sare si piper si servesti cu pilaf.
Gulas rapid de curcan cu pilaf
Pofta buna!