Gulas rapid de curcan cu pilaf

Printeaza

Gulas rapid de curcan cu pilaf

Gulas rapid de curcan cu pilaf

Ingrediente:

  • 400 g piept de curcan, taiat in bucati mici
  • 2 linguri de unt
  • 1 lin­gura de ulei de masline
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 1 lingurita de foi de chimen pisate
  • 100 g de ciuperci mici, feliate
  • 2 linguri de coniac
  • 100 ml vin rosu
  • 1 lingura de mustar
  • 2 lingurite de sos Worcestershire
  • 200 g rosii taiate bucati (la cutie)
  • 4 linguri de iaurt grecesc
  • sare
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Prajesti carnea de curcan in unt incins cu ulei circa 6-8 minute pe toate partile. Pui cepele, usturoiul si chimenul in grasimea fripturii si lasi cateva minute, dupa care adaugi ciupercile si prajesti 4-5 minuite.

Adaugi coniacul, vinul, boiaua, sosul Worcestershire si rosiille si lasi sa fiarba la foc mic 3-4 minute.

La sfarsit pui deasu­pra iaurtul si carnea de curcan si le lasi sa se incinga. Dregi cu sare si piper si servesti cu pilaf.

Gulas rapid de curcan cu pilaf

Gulas rapid de curcan cu pilaf.jpg Gulas rapid de curcan cu pilaf1.jpg Gulas rapid de curcan cu pilaf10.jpg Gulas rapid de curcan cu pilaf2.jpg

Gulas rapid de curcan cu pilaf3.jpg Gulas rapid de curcan cu pilaf4.jpg Gulas rapid de curcan cu pilaf5.jpg Gulas rapid de curcan cu pilaf6.jpg

Gulas rapid de curcan cu pilaf7.jpg Gulas rapid de curcan cu pilaf8.jpg Gulas rapid de curcan cu pilaf9.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.