Gulaş de pui cu smântână

Printeaza

O reteta delicioasa de gulas de pui cu smantana din: ceapa, ciuperci, piept de curcan, usturoi, sare, piper, rpaf de chili, ierburi de provence, ulei, boabe de piper verde, smantana, unt, faina si ketchup.

Ingrediente:Gulaş de pui cu smântână

  • 150 g ceapă
  • 170 g ciuperci Champignon (conservă)
  • 800 g piept de curcan
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • praf de chili
  • ierburi de Provence
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriţă boabe de piper verde
  • 350 ml smântână
  • 20 g unt
  • 20 g făină
  • 250 ml ketchup

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă. Se lasă să se scurgă ciupercile. Carnea se taie mai întâi fâşii late de 2,5 cm şi apoi bucăţele de 3 cm lungime. Se pisează usturoiul. Se condimentează carnea cu usturoi, sare, piper, chili şi verdeţuri.

Se căleşte ceapa până ce devine translucidă şi se adaugă carnea; se prăjeşte la foc iute cca 5 min. Se adaugă ciupercile şi boabele de piper. Se condimentează cu sare şi piper negru măcinat.

Se adaugă smântână. Se amestecă untul cu făina şi se adaugă în sos; se dă în clocot şi se lasă să fiarbă la foc moale 10 min. Se adaugă ketchup şi se amestecă.

Gulaş de pui cu smântână

Gulaş de pui cu smântână

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gulas de pui cu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.