Gulas picant din rasol de vita

Printeaza

O reteta de gulas picant din rasol de vita din: ceapa, usturoi, rasol de vita, ardei gras, rosii, morcov, cartofi, vin rosu sec, pasta de tomate, ulei, boia iute, chimion, patrunjel si sare.

Ingrediente:Gulas picant din rasol de vita

  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 500 g rasol de vita
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 4 cartofi
  • 1 pahar cu vin rosu sec
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura cu boia iute
  • 1 lingurita cu chimion macinat
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte în ulei ceapa şi usturoiul tăiate mărunt. Presară boia de ardei, stinge cu puţină apă şi lasă să dea în câteva clocote. Adaugă apoi carnea tăiată şi sare. Dacă sosul din cratiţă a scă­zut, completează cu apă şi lasă să fiarbă la foc mic.

Când carnea este bine pătrunsă, adaugă cartofii, morcovul, roşiile tăiate cubuleţe şi ardeiul rondele. Amestecă apoi cu pasta de tomate dizolvată în puţină apă şi condimentează cu sare şi chimion măcinat. La final, toarnă vinul şi lasă la cuptor să scadă bine. Aromatizează cu verdeaţa şi serveşte alături de paste fierte separat şi trase în puţin unt

Gulas picant din rasol de vita

Gulas picant din rasol de vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.