Gulas in paine

Printeaza

Gulas in paine din: carne de vita, carnati de casa, ulei, supa de carne, ceapa, cartofi, morcovi, ardei gras, pulpa de rosii, pasta de rosii, boia de ardei, frunze de dafin, chimen, zahar, sare, piper si painici.

Ingrediente:Gulas_in_paine

  • 500 g carne de vita
  • 200 g carnati de casa
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml supa de carne
  • 1 ceapa mare
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 ardei gras
  • 300 ml pulpa de rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • boia de ardei dulce sau iute
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingurita zahar
  • seminte de chimen
  • sare
  • piper
  • 4 painici medii rotunde mai uscate

 

Mod de preparare:

Potţionezi carnea şi o rumeneşti în ulei. Adaugi ceapa tocată, ardeiul tăiat cubuleţe, morcovii daţi pe râzătoare, adaugi puţină supă de legume strecura­tă şi laşi să fiarbă totul pâ­nă se pătrunde carnea. Adaugi cartofii tăiaţi cuburi, restul de supă, fo­ile de dafin, chimenul, sa­rea şi piperul.

Laşi să fiarbă până când cartofii s-au păttuns. Adaugi pulpa şi pasta de roşii, boiaua de ardei, o linguriţă de zahăr, restul de supă şi laşi să fiarbă încă 10 minute. Separat prăjeşti carnaţii tăiaţi felii şi îi adaugi în gulaş.

In momentul servirii, tai un capac deasupra pâinicilor, scoţi miezul, umpli cu gulaş fierbinte şi serveşti.

Gulas in paine

Gulas_in_paine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.