Gulas gustos de pasare

Printeaza

Gulas gustos de pasare din: ceapa, ciuperci, piept de curcan, usturoi, sare, piper, chili, ierburi de provence, ulei, piper verde, smantana, unt, faina si ketchup.

Ingrediente:Gulas_gustos_de_pasare

  • 150 g ceapă
  • 170 g ciuperci Champignon (conservă)
  • 800 g piept de curcan
  • 4 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • praf de chili
  • ierburi de Provence
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriță boabe de piper verde
  • 350 ml smântână
  • 20 g unt
  • 20 g făină
  • 250 ml ketchup

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă. Se lasă să se scurgă ciupercile. Carnea se taie mai întâi fâșii late de 2,5 cm și apoi bucățele de 3 cm lungime.

Se pisează usturoiul. Se condimentează carnea cu usturoi, sare, piper, chili și verdețuri.

Se călește ceapa până ce devine translucidă și se adaugă carnea; se prăjește la foc iute cca 5 min.

Se adaugă ciupercile și boabele de piper. Se condimentează cu sare și piper negru măcinat. Se adaugă smântâna.

Se amestecă untul cu făina și se adaugă în sos; se dă în clocot și se lasă să fiarbă la foc moale 10 min.

Se adaugă ketchup și se amestecă.

Gulas gustos de pasare

Gulas_gustos_de_pasare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.