Gulas de fasole mixta

Printeaza

O reteta savuroasa de Gulas de fasole mixta din: ulei de masline, ceapa, paprika rosii si fasole.

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mare, tocata fin
  • 1 lingura paprika afumat
  • 400 g rosii din conserva
  • 400 g de fasole mixta din conserva scursa si clatita

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o cratiţa mare, apoi sotează ceapa timp de 5 minute, până se înmoaie. Adaugă paprika afumată şi mai sotează 1 minut, răstoarnă roşiile peste ceapă şi toarnă 1/2 cană de apă.

Fierbe totul la foc mic timp de 10 minute, până obţii un sos gros şi lucios. Adaugă mixul de fasole şi ţine pe foc 2 minute, până se încălzeşte bine.

Serveşte în boluri încălzite, cu smântână şi felii de ciabatta stropite cu ulei de măsline.

Gulas de fasole mixta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.