Gulas din inima de vita

Printeaza

Gulas din inima de vita din: inima de vita, faina, untura, bulion, ceapa, foi de dafin.

Ingrediente:Gulas din inima de vita

  • 500 g de inima
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura untura
  • 100 g lingura bulion de rosii
  • 1 ceapa
  • foi de dafin

 

 

Mod de preparare:

Inima  se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 g, se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt.

Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin.

Bucatile prajite se asaza in cratita se toarna apa fierbinte ( cit sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1/2 ore.

 

Pofta buna!


 

poate te intereseaza si:

Gulas de vita cu chimen

Gulas de vita cu chimen

Gulas de vita cu chimen din: carne de vita, rosii, ardei, boia, sare, piper, ceapa, usturoi, cartofi, varza, chimen. Ingrediente: 700 g carne de vită 1 l supă de carne 100 g ro­şii 100 g ardei 1 lingură boia sare piper 2 cepe roşii 2 căţei de usturoi 300 g cartofi 500 g varză murată 1 […]

Gulas cu inima de vita

Gulas cu inima de vita

Gulas cu inima de vita din: inima de vaca, faina, ceapa, untura, bulion, piper, sare. Ingrediente: 750 g inimă de vacă 1/2 lingură făină 1 ceapă 2-3 linguri untură, unt sau ulei 1 lingură pastă de bulion un vîrf de cuţit piper sare   Mod de preparare: Se spală bine inima, se taie în cuburi […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu inima de vita
  • inima de vita
  • inima de vita retete

3 comentarii

  1. Bun rau gulasul asta

  2. Gulasul asta e demential

  3. Gulasul se face din orice, asa ca reteta asta nu e deloc speciala

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.