Gulaş de viţel

Printeaza

Gulaş de viţel din: ceapa, ulei, bulion, boia iute, usturoi, supa de vita, muschi de vita, ceapa verde, sare, piper.

Ingrediente:Gulas_de_vitel

  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri bulion
  • 1 lingura boia iute
  • 2 catei de usturoi
  • 600 ml supa de vita
  • 400 g muschi de vita
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă. Se încinge într-o cratiţă jumă tate din cantitatea de ulei şi se căleşte ceapa.

Se adauga dupa 6 minute bulionul, boiaua si usturoiul.

Se toarna la final supa; se sareaza si se pipereaza dupa gust si se lasa sa fiarba minimum 20 de minute.

Se taie fasii carnea de vita si se tavaleste prin faina. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea circa 4 minute.

Se toarna deasupra sosul si se coace 15 minute. Gulasul se serveste cu prez si se presara ceapa verde.

Gulaş de viţel

Gulas_de_vitel

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.