Gulas de vita cu cartofi

Printeaza

Gulas de vita cu cartofi

Gulas de vita cu cartofi

Ingrediente:

  • 600-700 g pulpă de vită
  • 50 ulei
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 1-2 ardei iuţi
  • 1 lingură cu pastă de tomate
  • 200 ml vin
  • 300 g roşii decojite în suc de roşii
  • 300 g car­tofi
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Carnea de vită se spală, se taie culbuleţe şi se prăjeşte în miei. Se adaugă ceapa tocată mărunt şi ardeiul iute fin tocat. Se stinge cu apă şi se fierbe înăbuşit iun sfert de oră.

Se adaugă vinul, se spumează şi se fierbe în continuare, până când se pătrunde carnea. Se
adaugă apoi cartofii tăiaţi cubuleţe, ardeii graşi tăiaţi felii, puţină sare şi apă cât să acopere legumele.

Se fierbe până se înmoie cartofii şi după aceea se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, sucul de roşii şi pasta de toma­te. Se amestecă uşor şi se condimentează după gust cu sare, piper şi boia de ardei.

Se mai lasă la foc mic doar până când sosul scade şi se leagă puţin. Se presară verdeaţa tocată mărunt şi se serveşte cu salate de sezon.

Gulas de vita cu cartofi

Gulas de vita cu cartofi1.jpg   Gulas de vita cu cartofi2.jpg   Gulas de vita cu cartofi3.jpg

Gulas de vita cu cartofi4.jpg   Gulas de vita cu cartofi5.jpg   Gulas de vita cu cartofi.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gulas de vita
  • gulas de vitel
  • gulas cu carne de vita si cartofi

1 comentariu

  1. Gulasul de vita este delicios

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.