Gulas de pasare cu praz

Printeaza

Gulas de pasare cu praz din: piept de pasare, praz, ardei grasi, ulei, faina, pasta de tomate, boia dulce, piper, sare.

Ingrediente:Gulas_de_pasare_cu_praz

  • 500 g piept de pasare
  • 250 g praz
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita faina
  • 3 linguri pasta de tomate
  • boia dulce
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălaţi pieptul de pasăre. Curăţaţi şi spălaţi prazul şi ardeii. Tăiaţi carnea în cubuleţe de 2-3 cm, ardeii, mărunt şi prazul, în rondele groase de 2-3 cm. Inăbuşiţi pieptul de pa­săre în ulei. Puneţi ardeii şi stingeţi cu 200 ml apă fierbimte, lă­sând să fiarbă 20 de minute.

Adăugaţi prazul şi mai lăsaţi să fiarbă 10 minute, apoi turnaţi 150 ml apă rece, în care aţi dizol­vat făina şi pasta de tomate. Amestecaţi mâncarea scuturând cratiţa cu mişcări scurte, pe orizontală. Când sosul s-a îngro­şat, adăugaţi sare şi condimente după gust, amestecaţi uşor cu o lingură de lemn şi stingeţi focul.

Gulas de pasare cu praz

Gulas_de_pasare_cu_praz

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bun gulasul, imi place mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.