Gulaş de mistreţ

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de gulas de mistret din: carne de mistret, ceapa, usturoi, rosii, ciuperci si vin negru

Poate te intereseaza si Gulas de mistret in sos de vin rosu

Ingrediete:Gulaş de mistreţ

  • 500 gr carne de mistreţ, pentru gulaş
  • 3 cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 roşii
  • 50 gr ciuperci (champignons)
  • 200 ml vin negru

 

Mod de preparare:

Carnea o frigem în vasul, cca 5 minute, conform principiului gene­ral. O amestecăm să se frigă pe toa­te părţile. Potrivim focul căt mai mic, adăugăm ceapa şi usturoiul, acope­rim cu capacul şi mai frigem înăbuşit încă 15 minute. Adăugăm vinul ne­gru, amestecăm şi putem servi.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • gulas de mistret
  • gulas de mistret la ceaun

1 comentariu

  1. Nu prea se gaseste carne de mistret pe toate drumurile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.