Gulaş de mistreţ

O reteta simpla si delicioasa de gulas de mistret din: carne de mistret, ceapa, usturoi, rosii, ciuperci si vin negru

Ingrediete:

  • 500 gr carne de mistreţ, pentru gulaş
  • 3 cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 roşii
  • 50 gr ciuperci (champignons)
  • 200 ml vin negru

 

Mod de preparare:

Carnea o frigem în vasul, cca 5 minute, conform principiului gene­ral. O amestecăm să se frigă pe toa­te părţile. Potrivim focul căt mai mic, adăugăm ceapa şi usturoiul, acope­rim cu capacul şi mai frigem înăbuşit încă 15 minute. Adăugăm vinul ne­gru, amestecăm şi putem servi.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • gulas de mistret
  • gulas de mistret la ceaun
  • gulas cu carne de mistret
  • gulas cu mistret
  • gulas mistret
  • gulas porc mistret

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Contact