Gulaş de inimă

Printeaza

Gulaş de inimă

Ingrediente:Gulaş de inimă

  • 750 g inimă de vacă
  • 1/2 lingură făină
  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri untură,unt sau ulei
  • 1 lingură pastă de bulion
  • un vîrf de cuţit piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală bine inima, se taie în cuburi mici, se prăjeşte puţin în cratiţa cu grăsime şi cu ceapă tăiată foarte mărunt, se presară cu făină, se amestecă bine şi se acoperă cu apă caldă.

Se lasă să fiarbă cu capac la foc mic timp de o jumă-tate de oră; se adaugă bulionul, ceapa, sarea, piperul şi se lasă să mai fiarbă pînă se îngroaşă sosul.

Se serveşte cu pire de cartofi sau cu cartofi fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.