Gulas de curcan

Printeaza

Gulas de curcan din: pulpe de curcan dezosate, ceapa, ciuperci, rosii cherry, ulei, sare, piper, pasta de rosii, rosii pasate, supa, patrunjel, cimbru, suc de lamaie, smantana.

Ingrediente:Gulas_de_curcan

  • 500 g pulpe de curcan dezosate, fara piele
  • 1 ceapa mare
  • 400 g ciuperci champignon
  • 200 g rosii cherry
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 200 g rosii pasate (cutie)
  • 200 ml supa
  • cate o lingurita de patrunjel si cimbru tocat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe.Tăiaţi ciupercile rondele mai groase. Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în două. Prăjiţi carnea în ulei şi condimentaţi-o cu sare şi piper.

Adăugaţi ceapa şi ciupercile şi căliţi-le cca 3 min., apoi adăugaţi şi pasta de roşii.Turnaţi supa şi roşiile pasate şi lăsaţi totul să fiarbă cca 15 min. Adăugaţi roşiile cherry şi fierbeţi alte 5 min.

Adăugaţi verdeaţa, apoi condimentaţi cu sare, piper şi suc de lămâie. Serviţi porţiile cu câte o lingură de smântână şi ornate cu verdeaţă.

Gulas de curcan

Gulas_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.