Gulas de carne cu cartofi si chimen

Printeaza

Gulas de carne cu cartofi si chimen din: carne de porc, cartofi, ceapa, untura, bulion, verdeata, sare, piper, boia, chimen.

Gulas de carne cu cartofi si chimen Ingrediente :

  • 600 g carne de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 180 g untură
  • 1 lingură bulion
  • 1 legătură verdeaţă
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 linguriţă chimen

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţi, o sărezi, o piperezi şi o prăjeşti într-o cratiţă cu grăsime. După ce s-a rumenit carnea, o scoţi într-un vas, iar în untura rămasă căleşti ceapa tocată.

Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe, îi adaugi în cratiţă împreună cu boiaua, carnea rumenită şi apă caldă, cât să-i acopere şi-i laşi să fiarbă.

Când totul este aproape gata, pui bulionul şi chimenul, potriveşti de sare şi dai cratiţa la cuptor pentru 10-25 de minute. La sfârşit, presari verdeaţa tocată şi mâncarea este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.