Gulas cu porumb

Printeaza

Gulas cu porumb din: pulpa de vita, antricot, ceapa, usturoi, ardei, ulei, sare, piper, porumb, castraveti, smantana.

Ingrediente:Gulas cu porumb

  • 100 g pulpă de vită
  • 600 g antricot
  • 3 cepe ro­şii
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei verde
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • 1 foaie dafin
  • piper
  • 1,5 l supă de carne
  • piper Cayenne
  • 200 g porumb (din con­servă)
  • boia de ardei
  • 200 g castraveţi în oţet
  • 150 ml smântână dulce

 

Mod de preparare:

Carnea se spală, apoi se taie bucăţi mici. Ardeiul se curăta de cotor şi se taie fâşii. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, se călesc în ulei încins, apoi se adaugă carnea şi se prăjesc împreună timp de 5 minute.

Se presară cu boia, piper, sare, se adaugă foaia de dafin, apoi se toarnă supa de oase fierbinte. Se lasă la fiert 80 de minute.

Castraveţii se taie mărunt, se amestecă apoi cu boabele de porumb şi se adaugă la carne, spre finalul fierberii. Inainte de servire, gulaşul se drege cu smântână dulce şi se garniseşte cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.