Gulas cu galuste

Printeaza

Gulas cu galuste din: carne de porc, untura, ceapa, boia, bulion, untura, ou, faina, apa, sare.

Ingrediente:Gulas cu galuste

  • 1 kg carne porc
  • 1 lingură untură
  • 4 cepe mijlocii
  • 1/2 linguriţă boia
  • 1 lingură bulion

Găluştele:

  • 1 lingură untură
  • 1 ou
  • 2 linguri făină
  • 1 lingură apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea în bucăţi potrivite şi prăjeşte-o în untură. Adaugi ceapa tăiată felii subţiri. Amesteci mereu, ca să nu se prindă de cratiţă. Când încep să se rumenească, adaugi boia şi bulion, sare şi puţină apă, până ce se frăgezeşte carnea.

Separat freci o lingură de untură cu 1 ou, făină, puţină apă şi sare. Amesteci totul foarte bine. Iei cu o linguriţă din pastă şi dai drumul găluştelor în apă clocotită.

Fierbi cam 10 minute. După ce au fiert, le scoţi, le scurgi şi le pui peste carnea din cratiţă. Gulaşul se serveşte foarte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.