Grog de cafea

Printeaza

O reteta de grog de cafea din: cafea, vin, rom, zahar vanilat, scortisoara, candel brun si carambola.

Ingrediente:

  • 1 si 1/2 cesti de cafea fierbinte
  • 20 cl vin rosu Bordeaux
  • 3 linguri de rom
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 40 g candel brun
  • 1 carambola

 

Mod de preparare:

Incalzim, dar nu fierbem, cafeaua, vinul, romul, zahar vanilat, candelul si scortisoara intr-un vas. Mixam pana cand candelul se dizolva.

Turnam putin grog in pahare si decoram cu cate o felie de carambola.

 

1 comentariu

  1. Nicoleta Maria

    O sa incerc sa fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.