Gratar de porc

Printeaza

O reteta de gratar de porc din: cartofi, ciuperci, sare, piper, ulei, ceafa de porc, unt si foaie de dafin.

Ingrediente:

  • 8 cartofi mici
  • 8 ciuperci de dimensiuni medii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 4 bucati ceafa de porc
  • 30 g unt
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii, fierbeţi-i cca 20 de minute, scurgeţi-i şi curăţaţi-i de coajă. Curăţaţi şi spălaţi ciupercile şi înfigeţi-le în frigăruie.

Condimentaţi-le cu sare, piper şi ungeţi-le cu ulei.

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie şi bateţi-o puţin.Topiţi untul şi amestecaţi-l cu foaia de dafin. Ungeţi grătarul cu ulei.

Frigeţi frigăruia la marginea grătarului cca 12 minute. Ungeţi carnea cu untul şi foaia de dafin, aşezaţi-o pe grătar 5-8 minute şi condimentaţi-o.

Gratar de porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.