Gratar de vita flambat

Printeaza

Gratar de vita flambat din: muschiulet, ceapa, piper, ulei, sare, coniac, unt.

Ingrediente:Gratar de vita flambat

  • 800 g muşchiuleţ
  • 1 ceapă roşie
  • 1 linguriţă piper
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • 50 ml coniac
  • 3 linguri unt

 

Mod de preparare:

Muşchiuleţul se taie felii, care se ung cu ulei, se sărează, se piperează şi se lasă deoparte câteva minute. Uleiul ră­mas se încinge, apoi se prăjesc feliile de carne pe ambele părţi câte 2 minute.

Se adaugă în cratiţă ceapa tăiată mă­runt şi se mai prăjesc împreună 5 minute, întorcând car­nea mereu.

Coniacul se înfierbântă într-un polonic, deasupra focului, se toarnă peste grătar, se aprinde, apoi se lasă să se stingă flacăra. Deasupra se pun bucăţele de unt şi se serveşte preparatul cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.