Gratar cu carne de vita, porc, pui si coaste de miel

Printeaza

Gratar cu carne de vita, porc, pui si coaste de miel din: carne de vita, carne de porc, carne de pui, carnaciori, pui, bacon, coaste de miel, sare, piper, rozmarin, busuioc si ulei de masline.

Ingrediente:Gratar_cu_carne_de_vita_porc_pui_si_coaste_de_miel

  • 400 g carne de vită
  • 400 g carne de porc
  • 500 g piept de pui dezosat
  • 500 g cârnăciori proaspeţi
  • 1 pui
  • 3-4 felii bacon
  • 500 g coaste de miel
  •  sare
  •  piper
  •  rozmarin
  •  busuioc
  •  ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se zvântă. Carnea de vită, carnea de porc şi coastele de miel se sărează, se piperează şi se pun la marinat cu 4-5 linguri de ulei de măsline, busuioc şi rozmarin. Condimentele pot fi alese după gust.

Pieptul de pui dezosat se taie în felii subţiri, se condimentează cu puţin busuioc, sare şi piper. Puiul întreg se unge cu puţin ulei de măsline şi se condimentează şi el cu sare şi piper.

Toate preparatele se pun pe grătarul bine încins şi se lasă să se rumenească în jur de 7- 10 minute, pe fiecare parte. Se poate servi cu pâine prăjită la grătar şi salată de roşii.

Gratar cu carne de vita, porc, pui si coaste de miel

Gratar_cu_carne_de_vita_porc_pui_si_coaste_de_miel

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta cu gratarul asta, dar scot coastele de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.