Granita de grepfrut şi Campari

Printeaza

O reteta de granita de grepfrut si campari din: zahar, apa, zeama de grepfrut si campari.

Ingrediente:Granita de grepfrut şi Campari

  • 250 g zahar
  • 800 ml apa
  • 350 ml zeama de grepfrut
  • 60 ml Campari

 

Mod de preparare:

Amestecă siropul, zeama de grepfrut şi Campari, toarnă lichidul într-o tavă şi pune-o în congelator pentru 2 ore, amestecând din când în când cu o furculiţă ca să nu se formeze o masă compactă de gheaţă.

Scoate tava din congelator şi sfărâmă bucăţile de ghea­ţă cu o furculiţă sau cu blenderul de mână până când obţii un amestec cu granulaţie omogenă. Pune graniţa în pahare şi serveşte-o imediat. Poţi aşeza paharele în cupe mai mari cu cuburi de gheaţă.

Granita de grepfrut şi Campari

Granita de grepfrut şi Campari

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.