Gogosi spaniole cu ciocolata

Printeaza

Gogosi spaniole cu ciocolata din: faina, oua, apa, unt,  ulei pentru prajit, sos de ciocolata.

Gogosi_spaniole_cu_ciocolata

Ingrediente:

  •  225 g faina
  •  250 ml apa
  •  60 g unt
  •  2 oua
  •  un praf sare
  •  ulei pentru prajit

Ingrediente pentru servit:

  •  sos de ciocolata

Mod de preparare:

Untul şi apa se pun pe foc moderat şi se estecă. După topire se trage vasul de pe foc, se pun sarea şi făina dintr-o dată şi amestecă.

Se pune un ou, se amestecă, se pune doilea, se amestecă si apoi aluatul se ne direct în ulei fierbinte cu ajutorul unei ngi de bucătărie. Se întorc gogoşile pe ambele părţi şi scot pe şervete absorbante. Se aduc la să cu sos de ciocolată.

Gogosi spaniole cu ciocolata

Gogosi_spaniole_cu_ciocolata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta de gogosi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.