Gogosi insiropate

Printeaza

O reteta gustoasa de gogosi insiropate din: faina, lapte, oua, drojdie, zahar, sare, esenta de vanilie, branza dulce, frisca lichida, coaja rasa de lamaie.

Ingrediente:Gogosi insiropate

  • 500 g făină
  • 150 ml lapte
  • 3 gălbenuşuri
  • 25 g drojdie
  • 100 g zahăr
  • sare

Ingrediente sirop:

  • 250 ml apă
  • 150 g zahăr
  • 1 esenţă de vanilie

Ingrediente crema:

  • 200 g brânză dulce
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 100 ml friscă lichidă
  • coaja rasă de la o lămâi

Mod de preparare:

Se frământă un aluat din toate ingredientele şi se lasă la crescut, într-un loc cald, circa 30 de mi­nute. După ce a dospit, se întinde o foaie şi, cu aju­torul unui pahar, se ta­ie gogoşelele. Se mai lasă 10 minute să mai creas­că şi se prăjesc în baie de ulei încins.

Se bate frişca, se adaugă peste ea brânza scursă bi­ne, zahărul vanilat şi coa­ja rasă de lămâie. Se pre­pară un sirop din apă, zahăr şi esenţa de vani­lie şi se trece fiecare go­goaşă prin acest sirop. Se taie gogoşile pe jumătate şi se umplu cu crema de brânză.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gogosi insiropate
  • gogosi turcesti in sirop
  • gogosele turcesti
  • gogosele insiropate turcesti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.