Gogosi inelus

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de gogosi din:faina, drojdie, apa, zahar, zahar vanilat, margarina, oua, zahar pudra, ulei si sare.

Ingrediente:Gogosi inelus

  • 440 g făină
  • 1 plic cu drojdie uscată
  • 50 ml apă
  • 120 g zahăr
  • 1 plic cu zahăr vanilat
  • 80 g margarină
  • 2 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g zahăr pudră
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecă 80 g făină, drojdie şi 50 ml apă. Lasă maiaua la dospit 15 minu­te într-un bol cu apă. Amestecă restul de făină cu za­hărul, zahărul vanilat, margarina, ouăle şi gălbenuşurile, sare şi ma­iaua. Frământă un aluat potrivit de tare.

Lasă-l la crescut o oră. întinde apoi foi potrivit de groase. Cu ajutorul a două forme rotunde de dimensiuni diferite, taie gogoşile. Mai lasă-le puţin la dospit, până îşi dublează volumul. Prăjeşte-le apoi în baie de ulei pe ambele părţi. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi presară zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gogosi inelus
  • reteta inelusi

1 comentariu

  1. Imi plac gogosile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.