Gogoşi din aluat opărit

Printeaza

Gogoşi din aluat opărit din: faina, apa, oua, sare, ulei, coaja de lamaie.

Ingrediente:Gogosi_din_aluat_oparit

  • 1 cana cu faina
  • 1 cana cu apa
  • 5 oua
  • sare
  • ulei
  • coaja de lamaie

 

Mod de preparare:

Puneţi apa în vas mare şi când clocoteşte trageţi oala de pe foc, puneţi un praf de sare şi 1 cană cu făină. Amestecaţi repede cu o lingură de lemn, puneţi coaja de lămâie, omogenizaţi, adăugaţi ouăle pe rând.

Nu vă opriţi din amestecat ca să nu se taie aluatul. Când aluatul este omogen luaţi cu lingura şi puneţi să se prăjească gogoşile în ulei fierbinte. Scoateţi pe şerveţele, puneţi apoi pe platou, pudraţi cu zahăr farin. Serviţi gogoşile calde sau reci.

Gogoşi din aluat opărit

Gogosi_din_aluat_oparit

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gogosi cu aluat oparit

1 comentariu

  1. Foarte bune gogosile din aluat oparit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.