Gogosi de post cu miere

Printeaza

Gogosi de post cu miere din: faina, zahar, miere, scortisoara, drojdie, ulei.

Ingrediente:Gogosi de post cu miere

  • 400 g făină
  • zahăr
  • miere
  • scorţişoară
  • 20 g drojdie
  • ulei

Mod de preparare:

Drojdia se dizolvă într-o linguriţă de zahăr şi o ceaşcă de apă, se adaugă 2-3 linguri de făină, se amestecă bine şi se lasă la crescut.

Când a crescut, se adaugă o ceaşcă de apă, restul de făi­nă, sare, se frământă până se obţine un aluat consistent. Se lasă la crescut.

După ce a crescut, cu o lingură se ia din aluat şi se prăjesc gogoşile în ulei încins. Când sunt aurite, se scot cu spumiera şi se tăvălesc prin miere şi scorţişoară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.