Gogosele de cartofi cu cascaval

Printeaza

Gogosele de cartofi cu cascaval

Gogosele de cartofi cu cascaval din: cartofi, faina, oua, cascaval, ulei, sare.

Ingrediente :

  • 6-8 cartofi
  • 150 g făină
  • 3 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 200 ml ulei pentru prăjit
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai felii şi îi fierbi în apă cu sare la foc iute. Fierţi, îi strecori şi îi laşi în strecurătoare 10-15 minute să se răcorească după care îi treci prin maşina de tocat. Adaugi făina, ouăle, caşcavalul ras, sare şi amesteci.

Din această compoziţie, faci gogoşele mici (ca la perişoarele pentru ciorbă) pe care le treci prin făină şi le prăjeşti în baie de ulei încins. Sunt bune şi ca aperitiv şi ca gar­nitură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.