Gogosele cu sunca

Printeaza

Gogosele cu sunca

Ingrediente:Gogosele cu sunca

  • 400 g făină
  • 1 pahar de lapte
  • drojdie cât o nucă
  • 1 pahar de untură topită
  • puţină sare

Pentru umplutură ai nevoie de:

  • 100 g şuncă
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Din toate ingredientele frămânţi un aluat pe care îl laşi la dospit. Când a crescut, întinzi o foaie şi o tai rondele cu un pahar.

Amesteci apoi şunca tocată cu smântână şi făina şi pui pe fiecare rondea câte o linguriţă din această com­poziţie, le aşezi în forme mici de tarte şi le coci la foc potrivit. în loc de şuncă poţi pune parizer, carne tocată, brânză sau ciuperci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.