Gogoşele cu peşte afumat cu garnitură de măsline umplute cu anşoa

Printeaza

Gogoşele cu peşte afumat cu garnitură de măsline umplute cu anşoa

Ingrediente:Gogoşele cu peşte afumat cu garnitură de măsline umplute cu anşoa

  • 450 g peşte afumat (somn, chef al sau păstrăv)
  • 300 g anghinară sau napi
  • 1 1/2 pahar lapte
  • cayenne sau boia
  • sare
  • 1lingură făină
  • 80 g unt
  • 150 g măs­line mari
  • puţină pastă de anşoa
  • un păhărel lichior de cireşe

 

 

Mod de preparare:

Se face un sos alb din unt, făină, lapte, cayenne, lichior de cireşe şi anghinare sau napii fierţi 5 minute.

Peştele se taie julien, se amestecă cu sosul şi se dă la rece.

Se fac gogoşelele, se înmoaie prin compoziţia fluidă (v. reţeta) şi se prăjesc în ulei încins.

Se servesc cu măsline umplute cu anşoa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.