Gogosele cu miere

Printeaza

Gogosele cu miere din: faina, zahar, sare, drojdie, apa, miere, scortisoara, ulei.

Ingrediente:Gogosele cu miere

  • 500 g făină
  • 3 linguri zahăr
  • un praf sare
  • 7 g drojdie
  • 300 ml apă
  • miere
  • scorţişoară
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Făina se amestecă cu drojdia, sarea şi zahărul apoi se toarnă apa.

Se lasă amestecul să se odihnească pentru o oră.

Se încinge uleiul şi din aluat se iau cantităţi cu o lingură.

Se prăjesc şi se scot gogoşile pe hârtie absorbantă.

După ce s-au scurs bine, gogoşile se stropesc cu miere şi se presară cu scorţişoară.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.