Gogoşele cu ciuperci cu garnitură de cartofi pai

Printeaza

Gogoşele cu ciuperci cu garnitură de cartofi pai

Ingrediente:Gogoşele cu ciuperci cu garnitură de cartofi pai

  • 600 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de mărar
  • 80 g unt
  • 1 1/2 lingură de făină
  • 3 linguri de smîntînă sau 1pahar de lapte
  • sare
  • pătrunjel vrede

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală bine, se taie mărunt şi se sotează cu unt şi ceapă tocată, apoi se pun făina, smîntînă şi mărarul tocat.

Se mai fierb 2-3 minute şi se dau la rece. Se fac apoi circa 30 gogoşele din această com­poziţie, se înmoaie prin compoziţie  şi se prăjesc în ulei fier­binte.

Se servesc cu cartofi pai şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.