Gogoşele cu carnăciori şi pastrama cu garnitură de varză călită, cu ardei şi roşii

Printeaza

Gogoşele cu carnăciori şi pastrama cu garnitură de varză călită, cu ardei şi roşii

Ingrediente:Gogoşele cu carnăciori şi pastrama cu garnitură de varză călită, cu ardei şi roşii

  • 300 g cîrnăciori olteneşti
  • 300 g pastramă
  • 3 /5 lingură de făină
  • 220 g untură
  • sare
  • cimbru
  • 300 g roşii
  • 2 cepe
  • 8 ardei graşi
  • 800 g varză dulce
  • 3 /4 pahar vin

 

Mod de preparare:

Pastrama se taie felii scurte subţiri şi se sotează cu ceapa, 60 g untură, puţin vin şi apă.

După 30 minute se adaugă făina şi cîrnăciorii tăiaţi rondele, se mai fierbe 10 minute şi se lasă la rece. Se fac gogoşelele, se înmoaie prin compoziţia fluidă şi se prăjesc in ulei încins.

Varza, ardeii şi ceapa se taie felii subţiri, se călesc cu restul de untură, cimbru şi la urmă se pun roşiile curăţate şi tăiate şi se serveşte cu gogoşelele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.