Gogosele ardelenesti

Printeaza

Gogosele ardelenesti

Ingrediente:Gogosele ardelenesti

  • 300 g telemea
  • 3 ouă (sau 4 albuşuri)
  • 100 g unt
  • 300 g untdelemn

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle (sau albuşurile) cât se poate .Se rade brânza pastă şi se amestecă cu ouăle se pune uleiul cu unt la foc iute .

Se formează gogoşele şi se pun la prăjit în grăsime, până se rumenesc.

Sunt bune calde, cu smântână, piper, sau fără (se pot pune mai întâi pe o coală sugativă, să nu fie săţioase).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.