Gogosari umpluti cu varza rosie

Printeaza

Gogosari umpluti cu varza rosie din: gogosari, varza rosie, morcovi, conopida, hrean, otet, apa, zahar, sare, foid e dafin, marar uscat, boabe de mustar, boabe de piper, ienibahar.

Ingrediente:Gogosari umpluti cu varza rosie

  • 3 kg gogosari
  • 2 verzi rosii
  • 500 g morcovi
  • buchetele de conopida
  • hrean
  • 1 l otet
  • 1 l apa
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura de sare
  • foi de dafin
  • crengute de marar uscat
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • ienibahar

 

Mod de preparare:

Speli toate legumele. Cureţi go­goşarii de cotoare. Varza o toci fin, iar morcovii îi dai prin răzătoarea mare. Amesteci varza cu morcovu Şi puţină sare; umpli gogoşarii. Pui gogoşarii umpluti în borcane, iar în locurile dintre ei aşezi bucheţele de conopidă şi deasupra câteva frunze de hrean (ajuta ca legumele să ţină mai bine).

Faci apoi saramua, amestecând oţetul cu apa, sarea, zahărul, foile dafin, piperul şi muştarul boabe, crenguţele de mărar uscat şi ienibaharul. Laşi compoziţia să fiartă, apoi o torni peste legume, în borcane. Le sigilezi şi le depozitezi la rece.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • gogosari umpluti cu varza rosie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.