Gogosari umpluti cu salata de legume

Printeaza

Gogosari umpluti cu salata de legume din: gogosari, ou, varza, mar, morcvo, ulei, salata verde, zeama de lamaie.

Ingrediente:Gogosari umpluti cu salata de legume

  • 2 gogoşari
  • 1 ou
  • 2 foi varză albă
  • 1 mar
  • 1/2 morcov
  • 5 g ulei
  • 2 frunze salată verde
  • 1 linguriţâ zeamă de lămaie

 

Mod de preparare:

Gogoşarii spâlaţi se taie la cotor şi se curâţâ în interior de seminţe şi vinişoarele albe. Varza se taie mărunt apoi se stoarce.

Se amestecă cu mărul şi morcovul curăţaţi ţi daţi pe răzătoarea mică, cu uleiul şi zeama de lămaie. Se umplu gogoşarii cu solata şi se garnisesc deasupra cu oul fiert, tocot mărunt.

Se servesc pe frunze de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.