Gogoşari umpluţi cu branză de burduf, nuci si măsline

Printeaza

O reteta delicioasa de gogosari cu: paine, unt, bacon, branza de burduf, nuci, masline, masline verzi, sare, hrean, piper alb, nucsoara, cascaval.

Ingrediente:Gogoşari umpluţi cu branză de burduf, nuci si măsline

  • 6 gogoşari mai mari
  • 6felii de pâine integrală
  • 100 g unt
  • 12 felii bacon
  • 300 g brânză de burduf
  • 150 g nuci
  • 50 g măsline negre
  • 50 g măsline verzi
  • sare
  • hrean ras
  • piper alb
  • nucşoară
  • 50 g caşcaval (parmezan) ras

Mod de preparare:

Desfaci gogoşarii în două, îi cureţi de cotor şi seminţe, îi speli şi îi sărezi, apoi îi laşi timp de 30 de minute la temperatura camerei. între timp, prăjeşti nucile şi le macini fin.

Topeşti baconul până devine crocant şi, în grăsimea lăsată, căleşti feliile de pâine tăiate cubuleţe, până devin crocante. Scoţi sâmburii din măsline şi le mărunţeşti.

Ames­teci brânza de burduf cu untul, nucile, crutoanele de pâine, măsli­nele, hreanul ras, sare şi piper. Speli jumătăţile de gogoşari, le ştergi cu hârtie de bucătă­rie şi le umpli cu pastă de brânză. Deasupra acoperi cu caşcavalul ras.

Poţi aşeza gogoşarii într-o tavă şi îi dai la cup­torul preîncălzit, circa 10 minute, la foc redus.

 

Pofta buna!

5 comentarii

  1. Ai pus cam multe in gogosarii astia :))

  2. Sa-mi faci si mie gogosari din astia

  3. Nu-mi place branza de burduf, de nici o culoare, miroase ingrozitor

  4. Buni gogosarii astia

  5. Interesanta reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.