Gogoşari şi ardei gen bulion

Printeaza

Gogoşari şi ardei gen bulion

Ingrediente: Gogoşari şi ardei gen bulion

  • 1 kg gogoşari
  • 1 kg ardei lungi roşii
  • 300 g sare
  • 1 g acid salicilic

 

Mod de preparare:

Ardeii şi gogoşarii, bine spălaţi, se taie în două, se înde­părtează cotorul, se scutură de seminţe şi se dau prin ma­şina de tocat.

Se amestecă bine cu sarea şi acidul salicilic şi se aşază în borcane. Se leagă cu celofan dublu.

Se întrebuinţează la prepararea mîncărilor cu sos şi a cior­belor.

Aceste mîncări se sărează numai după ce s-a pus bu­lionul de gogoşari, dacă mai este necesar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.