Gogosari si rosii umplute

Printeaza

Gogosari si rosii umplute din: gogosari, rosii, ciuperci, ulei, orez, ceapa, pasta de rosii, suc de rosii, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 gogosari
  • 8 rosii
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 50 ml ulei
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita pasta de rosii
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi partea de deasupra roşiilor şi gogoşarilor, roşiile scobiţi-le cu o lingură de miez, iar gogoşarii curăţaţi-i de cotoare şi seminţe, apoi spălaţi-i şi lăsaţi-i cu partea tăiată în jos să se scurgă. Fierbeţi orezul în 400ml apă şi 1 lingu­riţă rasă sare.

Căliţi ceapa şi ciupercile în ulei, tocate mărunt, şi după ce se evaporă zeama lă­sată de ciuperci, adăugaţi pasta de tomate şi potriviţi de sare şi piper. Adăugaţi orezul şi pătrun­jelul, amestecaţi şi cu această compoziţie umpleţi roşiile şi gogoşarii.

Puneţi-le apoi într-o tavă, împrejurul acestora puneţi miezul de roşii tocat mărunt, adăugaţi sucul de roşii şi coaceţi- le în cuptor 30-40 de minute.

Gogosari si rosii umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.