Gogoşari mici umpluţi cu cuşcuş

Printeaza

Clăteşte şi scurge 800 g de gogoşari (cam 20 bucăţi). Fierbe într-o oală 1/3 cană de cuşcuş integral. în timpul fierberii, adaugă 2 linguri de brânză de capră şi 2 linguriţe de ulei de măsline extravirgin.

Răceşte cuşcuşul la temperatura camerei. Amestecă 1/4 cană de pătrunjel proaspăt mărunţit, 2 linguri de seminţe de pin tăiate grosier, sare şi piper după gust. Umple gogoşarii cu acest mix. Lasă-i la frigider timp de o zi.

Gogoşari mici umpluţi cu cuşcuş

Gogoşari mici umpluţi cu cuşcuş

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.