Gogoşari în oţet cu ienibahar si foi de dafin

Printeaza

Gogoşari în oţet cu ienibahar si foi de dafin din: gogosari, otet, apa, sare, zahar, ienibahar, piper si foi de dafin.

Ingrediente:Gogosari_otet_cu_ienibahar_si_foi_de_dafin

  • gogoşari
  • oţet
  • apă
  • sare
  • zahăr
  • ienibahar
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Se spală gogoşarii, se taie codiţele, se înţeapă şi se pun în borcane.

Oţetul se diluează cu apă, în felul următor: un litru de oţet la doi litri de apă. Se adaugă sarea, o lingură la un litru de lichid.

Se pun zahărul, piperul, ienibaharul şi foile de dafin.

Se fierbe această zeamă, apoi se toarnă peste gogoşari.

Gogoşari în oţet cu ienibahar si foi de dafin

Gogosari_otet_cu_ienibahar_si_foi_de_dafin

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alexandra Constantin

    Imi dai si mie din gogosari astia?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.