Gogonele umplute cu fasole batuta

Printeaza

 

 

 

O reteta gustoasa de gogonele cu fasole, cepa, ulei si salata verde.Gogonele umplute cu fasole batuta

 

Ingrediente:

  • 3-4 gogonele murate
  • 1 castronel cu fasole bătu­tă (200 g, nu mai mult)
  • 1 ceapă
  • ulei
  • frunze de salată verde

 

 

Mod de preparare:

Le decupezi gogonelelor câte un căpăcel la partea opusă codiţei, le scoţi miezul şi seminţele şi le aşezi cu gura în jos pe un platou, ca să se scurgă.

După ce s-au scurs foarte bine, le umpli cu fasolea bătută pusă într-un şpriţ (cu care decorezi torturile). Le ornezi cu ceapă prăjită tăiată inele. Ca să arate mai bine când le aduci masă, le aşezi pe frunze de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.